DOBRO JE MIJENJATI SE. AKO OSTAJETE VJERNI SEBI.

Ponosni smo na svoju povijest i protekla dostignuća. Ali jednako se veselimo onome što nas čeka. Spajamo našu tradiciju s budućnošću, najbolje iz prošlosti s najboljim iz budućnosti. To je jedini način za stvaranje novih, inovativnih proizvoda. To je Grundig.

Povratak

Grundig video

Pokretačka smo snaga već 6 desetljeća. Ne samo u Njemačkoj – širom svijeta naša tvrtka je stekla povjerenje potrošača visokokvalitetnim proizvodima koji nude vrhunski dizajn i izvanredno iskustvo upotrebe. Ponosni smo na našu povijest i dosadašnja postignuća. Spajamo našu baštinu s budućnosti; koristimo najmoderniju opremu, automatizaciju i proizvodne procese. Testiramo, testiramo i ponovno testiramo. Jer želimo da svi naši proizvodi prođu konačni test – upotrebu u vašem domu.

 

Kozmos video

Naš novi korporativni film, Kozmos (svemir), pokazuje prošlost, sadašnjost i budućnost naše tvrtke na potpuno nov način.

 

Kako je stvoren Kozmos video

Pogledajte kako je stvoren naš novi korporativni film.

 

Grundig tvornica

Pridružite nam se u prolasku kroz naše raznovrsne tvornice i otkrijte kako razvijamo, dizajniramo i proizvodimo naše kućanske uređaje. Film predstavlja naše odjele za istraživanje i razvoj, naše inovativne testne laboratorije i proizvodne pogone.

Grundig novosti

Pravo je vrijeme za kupnju Grundig televizora!

Modeli 32/43/49/ 55 VLE 420 BN.

Donacija KBC "Rebro"

Donacija Klinici za pedijatriju KBC "Rebro"

Donacijom Kliničkom bolničkom centru u Zagrebu, Klinici za pedijatriju, (Rebro) GRUNDIG je u predbožićno vrijeme, vrijeme darivanja, razveselio male pacijente pedijatrije, želeći im barem malo uljepšati  vrijeme boravka u bolnici.

Donacija Klinici za dječje bolesti Klaićeva

Grundig predao donaciju četiri GRUNDIG TV smart aparata veće dijagonale, aparate koji će naći svoje mjesto na zidovima soba malih pacijenata bolnice.

Pratite nas na Facebooku